onsdag 3 juni 2015

Post Mondrian Depression...

Vi försökte faktiskt boka in oss ytterligare än natt på the fabulösa Mondrian, men samma kväll som poolpartyt var det dock fullt...
Vi flyttade oss därför närmare vår flygplats Bob Hope Airport i Stadsdelen Burbank. Burbank är kanske mest känt för att här håller Universal Studios till samt Warner Bros koncernen har sina inspelningsplatser. Vi valde ett hyfsat billigt Holiday Inn hotell och skillnaden i kvalité på hotellen blev så påtaglig att vi hamnade i en mindre depression... Första timmarna var vi lite lamslagna och låg mest och stirrade i taket och saknade vår rara piccolo Michael från Mondrian som hjälpte oss till rätta bland all flärd!

Det fanns som tur var pool som hjälpte oss ur vår apati  och det var lite mindre folk där än på poolpartyt (mindre musik, drinkar och badbollar oxå för den delen), vilket vi nyttjade till max. Jag tror vi badade tills vi var skrynkliga som russin i dagarna två!


Serveringen bestod här i en mindre modern telefontjänst istället för storbystade damer, men även den funkade, och priserna gjorde iaf plånboken gladare!


Vi passade på att besöka Hollywood-skylten vid Hollywood resavoir som var omnämnt som en av de bästa platserna för att nära kunna fota skylten.
Hej hej Hollywood!

Så lite glamour fick vi iaf till, om än på avstånd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar