fredag 17 maj 2013

Shopping kring Madison square park och Union square

Resten av dagen har gått åt till shopping längs fifth avenue. Den som shoppade mest var faktiskt Björn som fyndade 9 (!) tröjor på en season sale på Gant som vi sprang på av en slump under gårdagen.
Efter shoppingen blev det en paus i Madison square park, där vi chillade en stund i hundgården och fick vårt vovvesnuttbehov tillfälligt tillgodosett.

Tanken var att vi skulle äta hamburgerlunch på Shake Shack som rekommenderas överallt, men den tanken var vi inte ensamma om... Kön ringlade sig säkert över 200 meter och vi var stört hungriga. Så det blev Schnippers istället vilket blev minst lika bra!!
Därefter fyndade vi vidare kring Union square, främst skor på DSW som jag faktiskt kan rekommendera om man kan ta sig lite tid. Rader efter rader med märkesskor till reapriser; vad sägs om ett par asics löparskor för cirka 400 kr? Efter detta orkade vi inte mer. Nu slappar vi lite i vår sardinask och ska kika på streamade tv-serier och käka eggsaladsandwich!


2 kommentarer:

  1. Unni är sötare...=)

    SvaraRadera
  2. Wow villken shoppingdag! Allt ser helt grymt ut. Vi är på landet och njuter av nära 25 grader. Sommar med andra ord. Massa kramar.

    SvaraRadera