måndag 4 april 2016

Leaving Big Island

Så var det dags att lämna den stora ön och vårt hotell Courtyard by Mariott.



Vi har haft det bra här och fått god valuta för pengarna. På plussidan var det fantastisk frukostbuffé med en kock som lagade omeletter och stekte ägg, gott om solstolar och bra poolbar samt sköna sängar. 


På minussidan behövdes väl det egentligen en renovering av rummen, allt var rent och fungerande men det en uppfräschning vore på sin plats. Stranden låg även lite underligt till med en parkering brevid. 



I övrigt var hotellet gigantiskt stort med lite affärer och caféer samt mängder med konferensrum. Överallt heltäckningsmattor i färgglada mönster och massor med konstverk.



Flygplatsen i Kona, där allt gick så himlans smidigt vid ankomst, var ett veritabelt kaos när vi skulle åka vidare. Tack och lov hade vi gott om tid då vi trodde flyget gick 30 min tidigare än vad det verkligen gjorde. Kösystemet för incheckning, bagagetagsutlämning, bagageinlämning och säkerhetskontroll saknade all logik och allt var dessutom utomhus i 28 graders gassande sol... Det kliade i mina fingrar att få styra upp.

Men det vara bara att luta sig tillbaka, keep calm and aloha. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar