lördag 9 april 2016

The modern Honululu - a bit of paradise




Hotellet vi nu bor på, The Modern Honolulu är verkligen en liten smakupplevelse av vad paradiset måste innehålla. Det ligger i utkanten av Waikikibeach, strax bakom huset där Obama växte upp och med 10 minuters promenad till en gigantisk utomhusgalleria med 290 butiker.


Poolområdet är uppdelat i två; sunrise (där barn får vara) och sunset (inga kids under 18 tillåtna). Solstolarna kan flyttas ut i poolen och så finns sköna luftmadrasser att flyta runt på. Skön sand mellan tårna och iskallt gurkvatten och solskyddscream bjuds det på. Vi mår som presidenter!



Hela hotellet är ljust och baserat på olika träslag.


Små söta detaljer som en ukulele och sjalar att låna. Allt  i rummet finns att köpa i den lilla hotelshoppen brevid poolområdet.




Vi bor på 16 våningen och har utsikt både mot havet och in mot staden. Trafiken är ganska högljud men lugnar ner sig på natten. Personalen är extremt tillmötesgående gällande allt och man kan ringa 24 timmar om dygnet om man t.ex. behöver en "hypoallergenic pillow" eller vill få en väderrapport inför morgondagen.





Hotellet har en mysig kvällsbar; The Study, och det är en bokhylla som kl. 18 varje kväll öppnas och bjuder in till livemusik och drinkar. 


Jag tror att jag aldrig vill åka härifrån, och känslan bli inte mindre av att vi mittemot har ett Red lobster som just nu har lobsterfest t.o.m. 21 april. Vi har redan ätit middag där två gånger (och en gång på Bubba Gump), snart kommer skaldjur att ramla ur våra öron!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar