onsdag 27 maj 2015

Viva Las Vegas!



Vi anlände till Las Vegas på måndagkväll efter ca. 4,5 timme i bil. Sen vi anlände har vi båda nog varit lite paralyserade över att allt inte riktigt var som vi förväntat oss.

Redan själva körningen tog oss på sängen. Flera filer, massa trafik och bitvis köer. Vi såg ju framför oss en ensam, rak väg ut i öknen där man hade tur om man fick syn på en kaktus, men tji fick vi!

The Strip var så ofantligt mycket större än vi förväntat oss. Avstånden är enorma! Från vårt hotell till närmaste Wallgreens (som ligger på hotellet mittemot vårt!) tar det nästan 15 min att gå! 

Överallt är det folk, ljud och saker att titta på! Vulkanen utanför hotellet Mirage som får utbrott var 30 minut.

Statyerna som får liv inne på Forum Shops vid Ceasars palace en gång per timme.

Gondolerna inne på hotellet Venitian.

Vi var helt tagna av alla intryck och det tog ett dygn att få grepp om allt. På de flesta diskussionsforum på internet som vi läst anser folk att två dagar i Vegas räcker. Det kan vi inte hålla med om! Det tar två dagar att acklimatisera sig! Sen kan man börja uppskatta allt och ta in alla intryck är vår uppfattning. Har man dessutom fullt upp med olika aktiviteter som vi har haft inbokade samt ett fantastiskt hotell att bo på, tar det än längre tid. Vi har redan börjat planera att resa tillbaka hit och då kanske avsätta en hel vecka för att vi ska hinna med allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar